De meest complete huidanalyse voor een huid in topcoditie!

De meest complete huidanalyse voor een huid in topcoditie!

Elke huid is uniek, jij bent uniek.
Woorden die vaak gebruikt worden in de cosmetische wereld, maar die verder weinig inhoud hebben.
Wanneer heeft er ooit iemand écht naar jouw huid gekeken?
Wanneer heb jij zwart op wit gezien hoe jouw huid er écht aan toe is?
Waarschijnlijk nog nooit, omdat dit voor tot voor kort quasi onmogelijk was.

Onmogelijk, tot de Observ uitkwam!
Het principe van Observ is eigenlijk heel simpel: 5 verschillende belichtingsmodi brengen werkelijk ALLES in beeld wat het blote oog niet kan zien.

 1. Wood’s licht brengt helder de talgafvloeiing, actieve talgklieren (+ hun kwaliteit) en hydratatie in beeld. Hierdoor zien we een vette huid met schilfers niet meer aan voor een droge huid, of een droge huid met een te rijke crème op gesmeerd niet meer als een vette.
 2. UV licht laat zien hoe de zon je huid ziet. Diepliggende pigmentatie, beschadigde pigmentcellen, collageenafbraak, verlies van structurele integriteit,… worden zichtbaar.
 3. Cross-gepolariseerd licht laat pigmentverschuivingen, reactiviteit, couperose, rosacea oplichten.
 4. Parallel-gepolariseerd licht doet het microreliëf oplichten. Poriestructuur, comedonen, milia, fijne lijntjes, rimpels worden ineens duidelijk analyseerbaar. Lijntjes die we anders niet zien kunnen we gaan behandelen nog voor het echte rimpels worden!
 5. Complexie analyse toont welke schade de huid heeft opgelopen op het gebied van kleur. Rode en bruine vlekken worden zichtbaar nog voor ze de oppervlakte bereiken.

Waarom dit nuttig is?
Door op deze manier jouw volledige huidconditie in kaart te brengen zijn vergissingen quasi onmogelijk. We zien letterlijk in wat voor formuleringen jouw producten moeten zitten nog voor we proberen te achterhalen welke magische actieven jouw huid nodig heeft. Omdat reactiviteit duidelijk naar voren komt is een té agressieve behandeling voor jouw huid ook uitgesloten.

Door het volledig in kaart brengen van je huidconditie krijg je bovendien het juiste advies op vlak van cosmeticagebruik, voeding en lifestyle. Allemaal factoren die jouw huid uniek maken, waardoor deze een aanpak op maat verdient!

3-faces-2_cmyk

Author Info

zentec

Comments ( 2 )

 • Diane

  Top! Je hebt zoveel kennis Jan – het is echt fijn om te horen hoe jij je vastbijt in huidproblemen en oplossingen zoekt!

  • Zentec

   Dankjewel Diane! Jij hebt dat vlammetje in de tijd aangewakkerd 😉

Post a Comment