In 3 stappen naar je beste huid!

In 3 stappen naar je beste huid!

Wie wil er nu niet elke dag uitzien als de beste versie van zichzelf?

Om je hierbij te helpen som ik graag 3 tips op om jouw mooiste huid naar boven te toveren!

1) Ken je huidtype
Het kennen van je huidtype is de allerbelangrijkste eerste stap! Dit bepaalt namelijk in welke texturen jouw producten verwerkt moeten zitten. Als je producten te vet zijn en niet geabsorbeerd worden door je huid kunnen ze namelijk niets doen. Bieden ze niet genoeg bescherming smeer je daarentegen ook weer voor niets! In dit artikel leg ik je uit hoe je best je huidtype en productkeuze bepaalt! Meer informatie over werkstoffen die vast en zeker in je crèmes moeten zitten vind je hier. Verlies ook zeker de reiniging niet uit het oog! Indien je toch nog twijfelt over de juiste productkeuzes, laat je dan adviseren door een professional. Je huid zal je dankbaar zijn!

2) Dagelijkse huidverzorging
Een mooie huid behouden is topsport, je krijgt of behoudt geen resultaat door maar laks te “trainen”.
Elke ochtend en avond verdient je huid de nodige aandacht. Ook wie regelmatig een gelaatsverzorging laat doen doet er goed aan toch dagelijks de juiste producten te gebruiken. 50% van je resultaat behaal je namelijk zelf, bij je thuis.

3) Bescherm je huid
Bescherm je huid tegen schadelijke UV stralen die het hele jaar door aanwezig zijn. Als je je huid wilt verbeteren is het immers zeer zinvol om ook te beschermen tegen toekomstige veroudering. Dit doe je door de juiste SPF op de juiste manier dagelijks aan te brengen.

Veel succes 😉

Author Info

zentec

No Comments

Post a Comment